VT-Wonen lente actie

 

vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones presenteert: de Lente-actie!

Deze lente ook bij : de lente-actie van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Van 31 maart t/m 31 mei 2023 ontvang je bij aankoop van minimaal 40 m2 aan tuintegels uit de collectie van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones een opblaasbare vtwonen Sit on Air fauteuil én poef ter waarde van €188,95 helemaal GRATIS! Deze comfortabele loungeset voor op het terras is verkrijgbaar in zand/wit en in zwart/wit. Dat wordt lekker loungen deze lente!

 

De vtwonen tuintegels by Douglas & Jones

Met de keramische vtwonen tuintegels maak je je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. De buitenruimte wordt zo een verlengde van je huis. Of je nu kiest voor een stijlvolle uni-tegel, een unieke dessin of tegels in XL-formaat, met vtwonen tuintegels creëer je altijd een fraai terras of balkon. In weer en wind! Unieke eigenschappen van vtwonen tuintegels: altijd kleurvast, easy to clean, vlekbestendig, kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam.

 

Je kunt kiezen uit de SOLOSTONE uni tegels in het formaat 70x70cm. Uniek in maat en dikte van 3,2 cm. De SOLOSTONE uni tegel is ook verkrijgbaar in het indrukwekkende formaat 90x90 cm. Met dikte van 3 centimeter gemakkelijker te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Mix & Match deze uni tegels met de SOLOSTONE dessintegels in jouw persoonlijke stijl. Zo geef je je tuin in één klap een unieke uitstraling!

Klik hier voor ons assortiment VT-Wonen
Klik hier voor ons assortiment Solostone

De vtwonen Sit on Air loungeset

Met de vtwonen Sit on Air fauteuil en poef tover je het (dak) terras om in een heerlijke loungeplek. De Sit on Air fauteuil en poef zijn verkrijgbaar in de kleuren zand/wit en zwart/wit. Geschikt voor in- en outdoor gebruik. Door de kwalitatief hoogwaardige materialen is het zitcomfort hoog en is de hele set weersbestendig.

 

Meer weten over deze leuke actie? Kom dan langs in onze showroom of bekijk de actievoorwaarden op www.douglasjones.nl/lente-actie

ideal